Sunday, January 31, 2010

Blues Untuk Aku....

Semalam... dapat berita tergempar dari opis di Malaysia.. Mula2 aku terkejut but now I'm okey... :-)

Anyway somehow, now aku terasa blues pulak.. Bangun je tidur teringin nak dengar lagu KRU.. Wahhh.. bestnya teringat zaman KRU tengah top.. I'm head over heel for them.. Then I realize KRU always have a very good and meaningful lyrics on their song... I know it.. Thay are just too good... Norman used to be my No. 1 idol.. hehehe...

Then suddenly terjumpa clip ni.. wah.. Mawi & KRU - Sujud... I knew it! This is KRU that I adored... Never fail to impress me.. over and over again..


Tuesday, January 26, 2010

Back to Ice Age!

Today is snowing...

Sangat bagus untuk tidur...
Sangat mengantuk...
Tapi kena baca buku... huhuhu...

Sepanjang minggu ni suhu akan di bawah tahap beku...

Menyebabkan perasaan sangat malas...

Tapi research saya..... huhuhu...

Monday, January 25, 2010

Tensi!

Reason: The Research.. :((((

Conclusion: I hate emf

Solution: baca manga

the end

Thursday, January 21, 2010

YES! Only Jack know what the right thing to do...

Yee Haaaa!!!

I'm on the season 8 of "24".. Jack Bauer come to do the right thing as usual.. Seriously.. I like "24" and again, 24 always make me want more.. :)))

off topic: AI already started.. but still on the audition stage.. Usually I don't pay too much attention on this stage... So, no comment from me...

Here is the New main cast of "24" season 8...


Find any interesting face? Yes bottom, no. 2 from the left is Anil Kapoor... He is the Kamistan President, Omar Hassan, supposely the president of Islamic contry from middle east... Mungkin for American Indian and middle east look the same??? Ok, I ignore that.. sebab it is interesting to see Anil Kapoor progress from bollywood to one of the best TV series in US... Tapi serious, satu family president nampak macam dari India.. ape ke hei nye kate org perak... whatever la.. And more :)), Freddi Prince Jr (top, no. 3 from left) is one of the supercool ctu field agent.. hehehe.. But I still root for Jack as no. 1 as super cool and almost super human field agent when it come to patriotism and guts.. Vote for Jack! ;-)


Ok.. done.. :p

Wednesday, January 20, 2010

Spring Semester Start!!!

Ok.. The battle begin!

Semester ni aku tak ada kelas.. Research 100%.. Tapi seriously, aku rasa lebih pressure berbanding kelas.. Sebabnya, research aku tak progress as well as I expected.. Kalau aku nak graduate in May.. Aku mesti defend thesis on April.. So, maksudnya aku ada dalam 3 bulan saja... dan aku belum start writing anything... Zero! My experiment pulak.. Fail! huhuhu.. So, hari ni aku discuss ngan advisor aku, dia suruh aku re-design the circuit and aku jumpa another professor untuk bagi suggestion.. Now, I got the software to model my design.. Sebelum ni aku guna hands calculation... My hand calculation is not bad.. I believe in it but with this model I can get more accurate and I can predict better I guess... Anyware.. overall.. I'M SCARED!

So, pray for me guys... Worst come to the worst.. I have to graduate on August..


Thursday, January 14, 2010

To catz and orren.. and some more of me :)))

Ok... Start with a good news...

The weather is nice today.. At least today, the weather will be above freezing... And the shuttle bus start operate today.. YAY!!!!! Tapi time pegi aku jalan sebab tak tau bus dah start operate.... Masa naik bas tadi, driver bas cakap aku dia punya first customer.. hehehe... bukan selalu jadi first customer.. So, he was happy coz he can talk with someone... :))) I'm also happy sebab ada bas.. So, two happy people chit chating about the current weather... What interesting is dia cakap kat aku, dia ingatkan the time of ice age is coming when all the ice from north is melting down.. That's why we got a very very cold weather this year... (too much movie? :p) Anyway, menurut advisor aku, sepanjang hidup dia this year is one of the worst weather.. He said it did happen around 20 years ago.. so maybe it will happen every 20 years (hypothesis advisor aku la)

About my research... Today aku demonstrate experiment aku.. I did said that it was not good right? Well... I seriously have no idea why.. So, instead I ask my advisor...Why? (contoh good student :p) So, after discussion, he ask me to change something.. :) I'm happy sebab at least I'm not stuck..

Those are the good news... bad news? Can't think at the moment.. hehehe... So far so good and hope it stay that way...

So, back to orren and catz... here is the snow request..

This picture taken last weekThis picture taken today.. a few hours ago.. That explain the different lighting
My tiny snow man that look more like a bird and a penguin.. Took us almost 1 hour to finish it though...
At a small hill in front of my house.. Actually I don't want to take this photo because it was so cold.. Wit made me do it.. And I'm glad.. It's beautiful.. Isn't it?
I like how the snow was captured in this photo...

c ya.. ;-)

Have a nice day...

Tuesday, January 12, 2010

Holiday over!

Well... winter break belum habis lagi tapi aku dah start kena buat research... huhuhu... Sebenarnya aku patut mula sejak minggu lepas lagi tapi memandangkan cuaca yang terlalu sejuk.. aku cakap kat advisor aku aku tak dapat jalan pegi lab.. too cold... Masalahnya lab aku jauh.. jalan amik masa dalam 20 - 30 minit.. Kalau time semester ada shuttle bus, tapi time break takde.. Advisor aku pun advise jangan pi.. So.. :)))
Well, dalam gambar nampak happy happy kan.. well, memang la happy tapi jari tangan dan kaki aku hampir beku tau.. Suhu last week around -20 Celcius.. Sejuk gila... Suhu kat Alaska pun tak sesejuk ni (kisah benar ok.. menurut perbualan mat salleh belakang aku).. Kalau tengok kat weather channel, diorang ada cakap pasal angin pekebende ntah yang lalu kat certain area.. bla bla bla...
Anyway, minggu ni suhu semakin naik... at least during noon time.. mencapai la kosong darjah celcius.. So, kalau aku jalan 20 minit masih boleh bertahan lagi la... Tapi, huhuhu.. penat aa.. dah la jauh, pastu kena jalan dalam salji.. kalau nak test.. cuba korang pi pantai yang pasirnya lembut.. pijak je tenggelam kaki.. jalan la dalam 20 minit... gitu la rasanya.. pastu, tadi buat experimet result tak bagus... waa... :(((
Ok la.. sebenarnya inila tujuan aku tulis kali ni.. nak complaint... huhuhu.... Sebab time sejuk2 ni aku teringin nak makan KFC.. (boleh tak?) hehehe... tolong post kfc boleh?
Hmm... I'm going to gym now... panaskan badan dan main badminton... tapi masih tak kurus2... :p
chao :)

Monday, January 11, 2010

Travel notes...

Sepanjang travel hari tu, actually I go with the other four people... Tapi kitorang selalu pecah after sampai hotel.. group of 2 and group of 3...


Ni gambar dekat golden gate San Francisco.. The only time we all walk together... Dari kiri: Jojo, Liyana, Rilya, Letha and me... Jojo dari Rolla, MO, Liyana dari Wisconsin and Letha dari Mizzou.. Diorang ni undergrad, budak petronas..

Ok.. later guys..

Friday, January 08, 2010

Having fun with the snow :)

I'm catching up with my friends... lots of photo but I'm so excited with my first big snow in Columbia, MO... So... here it is..

:)

My name on the snow.. :)
The big "MAS" on the snow.. :)
With my buddy Suwit
Self taking photo :)

Most of all.. my butterfly snow.. Yaaayyyyyy!!!! :)))

video

;-)

Sunday, January 03, 2010

Vacation Update!!!

Sebenarnya bukan update pun sebabnya masih lagi kepenatan... nak story morry pun malas.. Apapun, besok akan bertolak ke San Fransisco. Perjalanan 7 1/2 jam... And kat hotel tu tak sure ada internet free..

Pics in sequence :)





Later!!! :)

Friday, January 01, 2010

Happy New Year 2010!!!

I'm so tired...

but it's ok :)))

Just back from Long Beach, CA... watching fireworks.. the fireworks was launched from Queen Mary..

pics? later...

Right now we all at LA.. Today I spend the whole day at Universal Studio Hollywood... + midnight at Long Beach...

So guys...

HAPPY NEW YEAR 2010!!!

This year punya azam baru I tak sempat nak list down lagi.. no time.. hehehe.. let me think ok..

again...

HAPPY NEW YEAR 2010!!!